spandoek achtervolgt rohda 2 speler

Rohda 2-speler Tijs Bouwhuis had afgelopen zondag wel een heel bijzondere achtervolger. Bouwhuis werd op de dag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax namelijk gevolgd door het spandoek hier rechts op de foto.

Zowel in zijn voortuin als in de kroeg waar hij de wedstrijd keek, werd hij geconfronteerd met zijn clubliefde voor Feyenoord. Een teamgenoot van Bouwhuis, Wouter aan de Stegge, schijnt de maker van dit doek te zijn. “Tijdens en na de trainingen is Tijs altijd druk aan het vertellen hoe goed Feyenoord is. In een discussie zal je geen gelijk krijgen als het over Feyenoord gaat.”

Naar verluid is Tijs na afloop van de wedstrijd erg snel naar huis gegaan. Het werd 1-1.Volgens Tijs zou Feyenoord gewonnen moeten hebben. Het Ajax-kamp van Rohda 2 dacht hier uiteraard anders over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.