sp stemadvies gecensureerd

Vrijwilligers van de SP noemen het een “merkwaardige actie.” Verkiezingsmateriaal van de werkgroep ‘Stop Varkensflats Wijhe’ werden afgelopen zaterdag verwijderd door iemand in een voertuig van de gemeente Olst-Wijhe. De SP reageert: “Proeven wij hier de wrange smaak van censuur?”

“Onze medewerkers achtten deze handelswijze dermate opvallend, dat ze er toch even een foto van hebben gemaakt. Vreemd is wel dat ambtenaren (van Gemeente Olst-Wijhe?) op zaterdag met een dienstvoertuig campagnemateriaal verwijderen.”

De SP blijft met enige vragen achter: “Werd hier mogelijk illegaal gebruik gemaakt van het dienstvoertuig ten faveure van CDA en GemeenteBelangen? Wij zullen het waarschijnlijk nooit weten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.