snoeihout gezocht voor paasvuur middel

Activiteiten Commissie Middel organiseert ook dit jaar weer een paasvuur aan de Steunenbergerweg. Op het land van Han Boksebeld in Middel wordt ook dit jaar gepoogd weer een mooie berg hout te verzamelen. Daarvoor doet de Activiteiten Commissie dan ook een oproep aan iedereen die snoeihout heeft (niet dikker dan 25 centimeter) dit te storten op het paasvuur.

Bij elke geleverde vracht wordt wel een kleine bijdrage gevraagd. Dit om de onkosten van het paasvuur te dekken. Hout inleveren kan op 6, 13, 20 en 27 maart tussen 09.00 uur en 14.00 uur. Buiten deze tijden om kun je alleen op afspraak terecht. Bij slecht weer kunnen de openingstijden van het weer aangepast worden.

Naast hout, zoekt de organisatie ook nog vrijwilligers die kunnen helpen tijdens de inzameling. In ruil voor je hulp krijg je een lunch aangeboden. Voor meer informatie: Remco Besten 0570-561578 of Herman Schoorlemmer 0570-531504.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.