smeekens laurien en annette gefeliciteerd

Wowwww! Laurien en annette, gefeliciteerd! Dat is de kreet op Twitter van Smeekens vandaag. Via het microweblog van de Raalter schaatser waren zijn belevenissen tijdens de 1000 meter voor dames goed te volgen.

De wedstrijddag begon (bijna traditiegetrouw) weer met problemen met een ijsmachine. Een paar uur voor de race kwam, gaf een ijsmachine er opeens de brui aan. Smeekens reageert hierop: “Wat een gepruts op de oval…again!” Vervolgens kwam de race, zonder vertraging overigens. “Het gaat beginnen!!! Zeer benieuwd…”

Na de race van Laurien van Riessen Twittert hij: “Laurien goed! 1.16.72…..nog 5 ritten te gaan.” Het slot van de wedstrijd is duidelijk opluchting, misschien wel een beetje ontlading: “Wowwww! Laurien en annette, gefeliciteerd.” Hiermee doelt Smeekens uiteraard op het zilver en brons van Gerritsen en Van Riessen.

De foto bij dit artikel heeft trouwens niet al te veel met schaatsen te maken. Nu de wedstrijd erop zit, is het duidelijk dat de druk eraf is bij de schaatsers. “Simon kuipers heeft de was gedaan”, lezen we op twitter, “en oranje is niet eens bruin geworden.” Jan heeft zijn was er naast gelegd, na dit niet verkleureneffect mag Simon voor hem de was ook wel doen.

Erben Wennemars is zelfs een pilsje wezen drinken. “Nadat ik bij 538 ben geweest, niet voor die tijd, want dat kan zo maar verkeerd uitpakken.” Duidelijk dat de stress er af is van de sporters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.