show concert en theater new valley singers

Genieten van show, concert en theater: Het kan allemaal tegelijk tijdens het theaterconcert van de New Valley Singers op zaterdag 27 februari in het Hoftheater.

De New Valley Singers zijn 40 jaar geleden begonnen als gospelgroep en inmiddels uitgegroeid tot een vocalgroep van formaat: Ze bestaan uit vijftien enthousiaste zangers en zangeressen die op semiprofessioneel niveau zingen. De vocalgroep staat onder leiding van de dirigent Karlijn Kunnen. Daarnaast wordt de groep begeleid door een vierkoppige band met bandleider Bouke van Olst.

Het programma bestaat uit een zeer breed repertoire. Van blues tot latin en van rock tot soul, een concert van de New Valley Singers is een avondje uit voor muziekliefhebbers in alle leeftijdscategorieën.

De avond begint om 20.15 uur, kaarten kosten 16 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via staging2.hoftheater.nl en de VVV/ANWB in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.