Home / archiefcentraal / schuurman dingt mee naar coiffure award

schuurman dingt mee naar coiffure award

Kapsalon Schuurman gaat voor een nominatie: ‘de Oscars’ onder de kappersprijzen. In de negentiende editie van de Coiffure Awards dingt Denise Hegeman voor de eerste keer mee naar de prijzen. Haarstyliste Hegeman mag de jury een collectie van haar werk presenteren.

Eind maart maakt de organisatie van de Awards de genomineerde inzendingen bekend. Iets meer dan een maand later, tijdens een gala-avond, worden de winnaars gehuldigd. Denise kan nog niks zeggen over haar inzending: “Ik mag niks laten zien tot de nominatie. Mijn creatie blijft dus nog even geheim.”

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.