sallands cross circuit wijzigt regels klassering

Maandagavond heeft de organisatie van het Sallands Cross Circuit besloten om het reglement voor de eindklassering aan te passen. Gezien de winterse omstandigheden van de afgelopen periode is de eis voor de eindklassering verlicht.

Oorspronkelijke eis was deelname aan 6 de wedstrijden uit het circuit. Maar door het wegvallen van de crosses in Heeten en Heino heeft de organisatie besloten dat deelname aan 5 van de 7 wedstrijden voldoende is voor een plek in de eindklassering.

Hiermee gaat de organisatie er wel vanuit dat de crossloop in Broekland aanstaande zondag gewoon doorgaat. Mocht deze wedstrijd alsnog afgelast worden, dan heeft de commissie een noodplan achter de hand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.