rtv oost met stemmingmakerij in olst wijhe

Deze maand staan de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen centraal bij RTV Oost. De regionale radio- en televisieomroep blikt vooruit op de verkiezingen met de rubriek ‘Stemmingmakerij.’ In deze rubriek wordt de lokale politiek onder de loep genomen.

Volgende week woensdag, de 24ste, staat Olst-Wijhe de hele dag centraal. ’s Ochtends vanaf 06.00 uur is burgemeester Strien de wekgast in het radioprogramma Klaarwakker. De hele dag struint er een ‘zwervende’ verslaggever door Olst-Wijhe, op zoek naar problemen die een oplossing behoeven. De dag wordt afgesloten tijdens het programma Afslag Oost (van 16.00 tot 17.30 uur).

Op TV Oost is ‘Stemmingmakerij’ onderdeel van het programma ‘In de Wandelgangen.’ In dit programma wordt ondermeer gediscussieerd over Noordmanshoek, het geplande bedrijventerrein ten noorden van Wijhe. Hierover zijn zelfs Kamervragen gesteld. VVD en PvdA Olst-Wijhe staan in deze kwestie lijnrecht tegenover elkaar. Het programma wordt om 21.15, 22.15 en 23.15 uur uitgezonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.