rtl nieuws zet raaltenaar op verkeerde been

De posteractie van de gemeente Raalte is in veel verschillende media overgenomen. RTL-Nieuws pikte de actie van de Raalter overheid ook op en interpreteerde de actie iets anders dan bedoeld. Een lezer van Salland Centraal pikte het nieuws op van de teletekstpagina van de tv-zender. Hierop stuurde hij het volgende bericht in:

“Bijgaande foto is genomen op de teletekstpagina van RTL7. Hierin is te lezen dat iedereen die de poster ophangt een jaar lang niet hoeft te betalen voor het ophalen van het huisvuil. Op de website van de gemeente Raalte staat echter wat anders.Erg verwarrend, uiteraard gaan wij voor de optie van RTL7. Wel een mooie stunt om de gemeentelijke lasten te verlagen. Ook geen discussie meer over de verhoging van de grijze container door het gratis ophalen van plastic,” aldus de Raaltenaar.

Hierop kon een reactie van gemeente Raalte natuurlijk niet uitblijven. Een woordvoerder van gemeente reageert snel:”In enkele media is verwarring ontstaan over de prijzen die inwoners met deze posteractie kunnen winnen. Eén van de prijzen is een jaar lang gratis ophalen van huisvuil. Deze prijs zal aan één persoon (adres) worden uitgereikt. Niet aan meerdere personen,” aldus de woordvoerder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.