route carnavalsoptochten extra gestrooid

De gemeente Raalte heeft besloten om de routes die de verschillende carnavalsoptochten volgen wél te strooien. Ondanks de noodprocedure die nog steeds geldt en de zoutvoorraad die nog steeds minimaal is, stelt de gemeente een extra hoeveelheid zout beschikbaar voor de optochten in Raalte en de kerkdorpen. De gemeente acht het belang van de veiligheid van de bezoekers en de deelnemers van de optocht groot genoeg om tot het strooien over te gaan.

Omdat voor de optocht in Raalte veel bezoekers van buiten Raalte verwacht worden, krijgen ook de toegangswegen van Raalte een laagje zout te verwerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.