Home / archiefcentraal / rick dijsselhof gaan met die banaan

rick dijsselhof gaan met die banaan

Na vijf weken voorbereiding, is het morgen dan echt zover: Rick Dijsselhof en Bas Booijnk uit Broekland vertrekken samen met vier medestudenten naar Antwerpen. Vanuit Antwerpen vertrekken ze dan naar Banjul, een rit van een slordige 7000 kilometer. Hoe staat het er eigenlijk voor bij de heren?

“Het is nu nog even een kwestie van de puntjes op de i zetten,” vertelt Dijsselhof. Een oplossing voor de slaapplaatsen is inmiddels gevonden. Twee weken terug was die er nog niet. De heren hebben bij de kringloop wat tentjes gekocht, hebben een serie stretchers op de kop weten te tikken en wat kookspulletjes aangeschaft. De mannen camperen langs de route van de Challenge. Omkomen van de honger hoeven ze ook niet, want ze hebben al een aantal blikken met knakworsten klaarstaan.

Ook de auto’s zijn allebei voor de laatste keer nagekeken. “We moeten alleen de 27-MC-bakjes nog even klaarmaken en onze spullen inpakken. Daarna is het gaan met die banaan! Morgenavond om zeven uur pakken we een biertje. Wat we dan vergeten zijn, zijn we vergeten,” vertelt Dijsselhof.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.