prins kaggel doe die borden maar deze kant op

Prins Carnaval van Carnavalsvereniging de Sprokkelaars had namelijk de ontdekking gedaan dat hij in een straat woont waar vele voorgangers van hem wonen of gewoond hebben: de Ds. C. Keersstraat. Zijn idee: Doop de straat om tot ‘Prinsenstraat’.

Prins Kaggel:”In Dalfsen is een Prinsenstraat, maar daar hebben ze niet eens een Prins Carnaval. Doe ons die borden maar deze kant op, dan krijgen jullie onze straatnaamborden.” En zo geschiedde. Zoals te zien op de foto werd het bord afgelopen zaterdag feestelijk onthuld.

De gemeente Dalfsen kan nog een verzoek van de Prins verwachten: Nijverheidstraat 19 in Lemelerveld omdopen tot ‘Paleis’. Dit huis is namelijk in de loop der jaren bewoond door een 5-tal Prinsen der Sprokkelaars.

Of de wisseling van straatnaamborden van tijdelijke of permanente aard is tot het einde van carnaval ‘onbekend.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.