prachtige optocht in straten van raalte

De Sallandse carnavalsoptocht is zondagmiddag weer langs een grote schare publiek door de straten van Raalte getrokken. Het was een heel lange optocht, veel praalwagens en veel loopgroepen. Én een optocht met fanfares, die fanfares hebben – vanwege een later ingetrokken verbod – nog nooit zo veel aandacht gehad als in deze editie.

Of de optocht met 67 startnummers groter was dan anders en hoeveel publiek er is wezen kijken? Geen idee, wie het weet mag het hieronder toevoegen. Wat we wel weten is dat er vanaf de wagens geen confetti is gegooid. Het was er niet minder vrolijk om.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.