posteractie gemeente raalte op sbs6

Vanavond om 19.00 uur besteedt Hart van Nederland aandacht aan de posteractie ‘Ik stem ook!’ van de gemeente Raalte. De gemeente zet onder meer deze posteractie in om de opkomst bij de verkiezingen te bevorderen. Vanmorgen heeft SBS6 opnames gemaakt waarbij ze inwoners die een poster hadden opgehangen, om een reactie hebben gevraagd.

Burgemeester Piet Zoon: ‘Raalte gaat voor 75% opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen. Ik roep inwoners op om te laten zien dat zij gaan stemmen, door de poster uit de verkiezingskrant voor hun raam te plakken.’

Eind vorige week haalde de gemeente Raalte ook de landelijke media al, met dezelfde actie. Toen berichtte RTL-teletekst per abuis dat iedereen die een poster ophing een jaar lang niets hoefde te betalen voor huisvuil. “We kunnen in ieder geval stellen dat de actie breed is opgepakt,” aldus een woordvoerder van de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.