Home / archiefcentraal / ponyweek heeten blijft twee weekenden houden

ponyweek heeten blijft twee weekenden houden

Helami heeft besloten de Ponyweek over twee weekenden te blijven verdelen. Op weg naar de vijftigste editie (2011) had het bestuur de discussie opgeworpen de Ponyweek terug te brengen tot een kleine week (vanaf de ponymarkt op woensdag tot en met het weekend erna). Dat gaat niet door.

Jos Wijnberg (voorzitter) en Frank Koerkamp (PR-man) van de Helami zijn blij met het resultaat van een intensief overleg met alle betrokkenen van de feestweek. “De grote winst is dat alle partijen met heel veel nieuwe energie aan de slag zijn gegaan met hun programma-onderdeel. Sommige activiteiten worden aangepast, anderen zijn verschoven naar een ander tijdstip. Maar uiteindelijk verdwijnt er niets, komt er zelfs weer wat bij.” Een uitgebreider interview met de heren is volgens week in onze weekkrant te lezen.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.