politieman buiten functie gesteld

Een 40-jarige medewerker van Politie IJsselland is buiten functie gesteld voor het doen van een valse aangifte. Daarnaast verliet hij een plaats van ongeval na een aanrijding, zonder zijn identiteit bekend te maken. Hij was afgelopen weekend met zijn auto in een bermsloot beland en er lopend vandoor gegaan. Omdat niet duidelijk was of hij mogelijk te water was geraakt werd door hulpverleners nog enige tijd naar hem gezocht. Tijdens het onderzoek deed hij aangifte van diefstal van zijn auto. Deze aangifte trok hij een dag later bij zijn verhoor weer in. Tegen hem wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.