Home / archiefcentraal / politie zoekt getuigen van vernieling ruit heeten

politie zoekt getuigen van vernieling ruit heeten

Afgelopen dinsdagmiddag werd bij een woning aan de Hordelmansweg in Heeten een ruit vernield. De bewoners hoorden omstreeks 15.00 uur een harde knal. Toen zij gingen kijken, bleek er een grote barst in de ruit van de voordeur te zitten.

Omdat het voorval plaats vond op klaarlichte dag hoopt de politie dat er getuigen zijn die informatie kunnen verschaffen over de mogelijke dader(s). Deze getuigen worden opgeroepen zich te melden via 0900-8844. Een anonieme melding kan gedaan worden door 0800-7000 te bellen.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.