photoshop voor beginners bij de fotograaf

Altijd het gevoel gehad dat je eigenlijk meer zou moeten kunnen met de foto’s op je computer? Heb je wel ideeën en wensen voor de gemaakte foto’s maar weet je niet hoe je het moet verwezenlijken? De Fotograaf Raalte, Herenstraat 64 te Raalte verzorgt binnenkort een korte cursus Photoshop/beeldbewerking voor beginners en zorgt ervoor dat je weet wat je doet en weet hoe je het moet aanpakken.

De cursus wordt gegeven op de maandagavonden 29 maart en 5 april. Ervaring met beeldbewerking of Photoshop is niet nodig. Na deze workshop heb je dat wel! Omdat er in kleine groepjes wordt gewerkt (maximaal vijftien deelnemers) is deze workshop heel gericht en laagdrempelig. Alle opdrachten voer je zelf uit. Voor boeken en meer informatie: De Fotograaf Raalte, Herenstraat 64 in Raalte, tel: 0572-354637, e-mail: info@defotograaf.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.