peter reumer vertrekt als trainer bij rohda

Hoofdtrainer Peter Reumer vertrekt bij Rohda Raalte. Hij heeft dat de selectie meegedeeld na de training van donderdagavond. Reumer had eerder bijgetekend voor een jaar, maar er was onrust in de spelersgroep van Rohda waarna hij zijn conclusies getrokken heeft.

Zondag was er nog spoedberaad tussen spelers en trainer. In het geheim was een bijeenkomst belegd bij restaurant De Bagatelle. Na afloop liet voorzitter Harry Paauw weten dat het een goed gesprek was geweest tussen spelers, trainer en de teamleiding. Als voorzitter was hij er zelf niet bij geweest. “Een aantal spelers uitte inderdaad onvrede. Maar dat bleek een storm in een glas water”, aldus Paauw zondagmiddag. Maar spelers dachten daar achteraf dus anders over.

Een deel van de selectie had gedreigd de hoofdmacht van Rohda te verlaten als Reumer de trainer zou blijven. Volgens hen had Paauw desondanks het contract van de trainer verlengd. Dat leidde tot de onrust die zondag bijgelegd leek te zijn. Reumer heeft donderdagavond uiteindelijk andere conclusies getrokken.

De officiële lezing van Rohda is overigens dat Reumer de beslissing heeft genomen om persoonlijke redenen en vanwege veranderende werkzaamheden in zijn dagelijks leven en dat alles in goed overleg ging met het bestuur.

De trainer zal dit seizoen gewoon afmaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.