pedro pico pop mikt op kamertemperatuur

Het MBI-terrein in Raalte staat op zaterdag 6 maart weer in het teken van het jaarlijkse Pedro Pico Pop. Het jaarlijkse festival komt steeds dichterbij, maar de echte lente lijkt nog steeds ver weg. Toch wil de organisatie haar bezoekers niet letterlijk ‘in de kou laten staan.’

Op dit moment zijn de vrijwilligers al ieder vrij uurtje bezig met het opbouwen en voorbereiden van het festivalterrein. Om de bezoeker geen kou te laten lijden, wordt er nu al druk met kachels gesleept. “We willen er voor zorgen dat de mensen straks behaaglijk een biertje kunnen drinken. Er zijn vier verschillende ruimtes waar van alles gebeurt. Ieder van deze ruimtes zijn nagenoeg tochtvrij, waardoor de warmte van de kachels goed kan blijven hangen. De organisatie kan niet uitsluiten dat er straks in een t-shirt gelopen kan worden, maar een vest of trui moet ruimschoots voldoende zijn,” aldus organisator Jurry Oortwijn.

De voorverkoop voor Pedro Pico Pop is inmiddels goed op gang gekomen. De voorverkoop loopt via staging2.pedropicopop.nl en Free Record Shop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.