pakket salland hypotheekadvies uitgebreid

Daarmee realiseert Salland Hypotheekadvies in één keer verbreding én verdieping van het assortiment.

Wie een huis gaat kopen, wil vanzelfsprekend deskundig en onafhankelijk advies over alle financiële zaken die daar bij horen. Vooral door de ontwikkelingen van de laatste tijd, is het belang van goed en betrouwbaar advies maar weer eens aangetoond.

“Wij hebben toegang tot een breed assortiment, zodat we samen met de klanten een onafhankelijke keuze kunnen maken die het beste bij hen past”, vertelt Ben van den Berg van Salland Hypotheekadvies. “En waarschijnlijk wilt u al uw financiële zaken voor uw huis het liefst op één adres kunnen regelen. Dus niet alleen uw hypotheek, maar ook eventuele aanvullende leningen en natuurlijk de woonhuisverzekeringen. Via WoonTrust kan Salland Hypotheekadvies nu nog meer A-merken in financiële woonproducten aanbieden dan voorheen. En is er veel expertise beschikbaar dankzij de specialisatie en ondersteuning die deze partij biedt.”

WoonTrust is in november jl. gestart en maakt onderdeel uit van de solide Blauwtrust groep, waartoe ook Hypotrust, Quion en De Hypotheker behoren.

De initiatiefnemers en medewerkers zijn al jarenlang specialisten in financiële dienstverlening voor alles wat met wonen te maken heeft. De organisatie vormt een schakel tussen intermediairs en financiële instellingen. Moderne processen en systemen zorgen ervoor dat de afhandeling snel en soepel verloopt, van offerte-aanvraag tot uitbetaling. “En daarbij geldt: afspraak is afspraak”, stelt Van den Berg. “Banken, kredietverstrekkers en verzekeraars doen daarom graag zaken met WoonTrust. En dat kost consumenten geen cent extra. Want WoonTrust neemt intermediairs én financiële instellingen werk uit handen. Zodat de processen effectiever en voordeliger worden. En dat biedt voordelen voor iedereen. Voor de klanten van Salland Hypotheekadvies betekent dit toegang tot een nog breder én dieper assortiment tegen scherpe tarieven en voorwaarden.”

Kijk voor meer informatie op staging2.woontrust.nl en staging2.sallandhypotheekadvies.nl. Salland Hypotheekadvies is te vinden aan de Boerhaar 3 in Wijhe, tel: 0570-784090.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.