optredens popkoor be yourself goed geslaagd

Nog geen jaar gelegen opgericht en afgelopen weekend twee keer op rij in een uitverkocht Hoftheater: Popkoor Be Yourself. Het waren de allereerste optredens van het koor.

Op basis van de reacties van het publiek kan worden geconstateerd dat het een zeer geslaagd première is geweest. Met een gevarieerd programma, dat rustig begon, volgden Nederlandstalig en een serie up-tempo nummers elkaar op.

Tijdens de eerste twee concerten van Be Yourself presenteerde het koor ook het maatschappelijk doel dat het ondersteunt: De KanjerKetting. De KanjerKetting is een beloningssysteem voor kinder met kanker. Bij elke behandeling die het jonge patiëntje ondergaat krijgt het een kraal. Op deze manier kan het kind een eigen persoonlijke ketting maken.

Hans Groen heeft voor dit doel een arrangement beschikbaar gesteld. Het nummer dat bekend staat als ‘Maggie’ en eerder te horen was in ‘Amnesty in Music,’ wordt in de studio opgenomen. Dit wordt vervolgens een steuntje in de rug voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderen met kanker. Speciaal voor dit nummer is de band tijdens de concerten aangevuld met saxofonist Ton Nieuwkamp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.