open deurendag 13 februari landgoed old heino

Bieze Makelaardij Raalte opent de deuren van de modelwoningen op Landgoed Old Heino. Elke tweede zaterdag van de maand is er in samenwerking met MegaHome een open deurendag.

Zaterdag ontvangt G. Siebert van Bieze makelaardij geïnteresseerden van 11.00 tot 14.00 uur, en geeft informatie over de plannen voor de verschillende woningen die in Landgoed Old Heino worden gerealiseerd. Bezoekers worden geïnformeerd en geadviseerd over de woningen.

Landgoed Old Heino ligt ten noordwesten van het dorp Heino. Er worden 21 bungalows in twee verschillende ontwerpen gebouwd. Geïnteresseerden zijn zaterdag welkom om vrijblijvend en zonder afspraak de modelwoningen te komen bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.