Home / archiefcentraal / open dag curves groot succes

open dag curves groot succes

De open dag van Curves Raalte op zaterdag 30 januari is een groot succes gebleken. Naar schatting zijn er ruim driehonderd geïnteresseerden binnen geweest op de open dag. Het team van Curves Raalte had dan ook haar handen vol om er voor te zorgen dat iedereen die binnen kwam persoonlijk te woord werd gestaan. Tijdens de open dag hebben de mensen kennis kunnen maken met het concept en met het team. Het concept van Curves, dertig minuten fitness voor vrouwen, kleinschaligheid en persoonlijke aandacht sprak de bezoekers zeer aan. Vanaf maandag 1 februari gaat Curves Raalte daadwerkelijk van start. Curves is op werkdagen geopend van 9.00 tot 13.00 uur en van 16.00 tot 19.00 uur. De eerste week is Curves hele dagen geopend. Voor meer informatie kun je kijken op www.curves.nl.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.