open dag curves groot succes

De open dag van Curves Raalte op zaterdag 30 januari is een groot succes gebleken. Naar schatting zijn er ruim driehonderd geïnteresseerden binnen geweest op de open dag. Het team van Curves Raalte had dan ook haar handen vol om er voor te zorgen dat iedereen die binnen kwam persoonlijk te woord werd gestaan. Tijdens de open dag hebben de mensen kennis kunnen maken met het concept en met het team. Het concept van Curves, dertig minuten fitness voor vrouwen, kleinschaligheid en persoonlijke aandacht sprak de bezoekers zeer aan. Vanaf maandag 1 februari gaat Curves Raalte daadwerkelijk van start. Curves is op werkdagen geopend van 9.00 tot 13.00 uur en van 16.00 tot 19.00 uur. De eerste week is Curves hele dagen geopend. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.curves.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.