ongeval door gladheid op de kop in sloot

Vanmorgen eiste de gladheid opnieuw zijn tol, ditmaal op de Hogebroeksweg. Een jonge inwoonster van Raalte belandde met haar auto op de kop in de sloot. De weg was volgens getuigen “spek-, spek- en spekglad.” Omstanders snappen niet hoe de bestuurster ongeschonden uit haar auto kon komen.

Een bekende van de Raaltese moest vanuit Raalte-Noord komen om haar te ondersteunen na het ongeval. Tijdens de autorit naar de Hogebroeksweg toe, liep deze enige vertraging op. In Noord had namelijk ook een ongeval plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde nog geen 200 meter van de plek waar afgelopen woensdagavond een bestuurder zwaar gewond raakte, omdat hij tegen een boom reed. Ook dit ongeval werd veroorzaakt door de gladheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.