nyhoff en oosterhuis nu ook in heeten voor gb

De bijeenkomst van Gemeentebelangen afgelopen vrijdag werd ervaren als een erg gezelige avond in Nieuw-Heeten. De opkomst was niet heel groot, maar er was genoeg gespreksstof om de avond tot 24.00 uur te vullen in Het Timmermanshuis.

De avond, die onder leiding van Willie Oosterhuis stond, krijgt aanstaande vrijdag zijn vervolg in Heeten. Vanaf 20.00 uur kun je terecht in Het Trefpunt in Heeten. Ook daar zorgt Progigal Son Erwin Nyhoff voor de muzikale ondersteuning.

Vanaf 20.00 uur kan iedere belangstellende, namens zichzelf of namens een organisatie, terecht met vragen, opmerkingen, klachten en suggesties bij Gemeentebelangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.