nieuwe dijkgraaf waterschap groot salland

Het Waterschap Groot Salland heeft officieel een nieuwe dijkgraaf. Op donderdag 11 februari is Herman Dijk beëdigd door Commissaris van de Koningin.

’s Middags, tijdens een vergadering van het Algemeen Bestuur, overhandigde waarnemend dijkgraaf Hans de Jong de voorzittershamer aan Herman Dijk. 31 december stopte Sybe Schaap als directeur. Vanaf toen was het waterschap op zoek naar een nieuwe. Die hebben ze nu gevonden in Herman Dijk. Direct na zijn beëdiging startte hij de bouw van een innovatieve afvalwaterzuivering voor het afvalwater van de Isala klinieken, locatie Sophia.

Herman Dijk komt uit Noord-Brabant, waar hij werkzaam was als directeur Economie en Mobiliteit. Tevens was hij lid van de Directieraad bij diezelfde provincie. Daarvoor is hij jarenlang werkzaam geweest in diverse functies bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat, laatstelijk in de functie van plaatsvervangend directeur-generaal Water. Herman Dijk heeft civiele techniek gestudeerd aan de Technische Universiteit te Delft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.