Home / archiefcentraal / nieuw tenue voor leerkes elektro haarle

nieuw tenue voor leerkes elektro haarle

Spar Slettenhaar uit Haarle heeft het recreantenteam van handbalvereniging Leerkes Elektro Haarle in een nieuw jasje gestoken. Het damesteam heeft een geheel nieuw wedstrijdtenue gekregen. Het team zegt erg blij te zijn met Jan Slettenhaar, die voorheen ook al sponsor was van het damesteam.

De dames spelen in de midweekcompetitie in de eerste klasse noord, poule C. Het team bestaat uit een leuke mix van ‘vroegere’ toppers uit dames 1 die regioklasse hebben gespeeld, tot speelsters die op latere leeftijd voor de gezelligheid zijn gaan handballen. Dat ze nog steeds de sterren van de hemel spelen blijkt uit het feit dat ze op dit moment bovenaan in de competitie staan. Ook de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue werd dik gewonnen.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.