nederlandse toppers bij cv de zwabberaars

De Zwabberaars hebben dit jaar weer een mooi programma voor de carnavalsvierder klaar. Net als voorgaande jaren is er in de residentie ‘De Zwabberdelle’ veel live muziek met ondersteuning van een DJ. Daarnaast zijn er ook twee Nederlandstalige toppers op de zaterdagavond.

Carnaval begint en eindigt in Café Murphy’s. Beide avonden beginnen om 20.00 uur. Op vrijdagavond is ‘kleintje carnaval’ en op maandagavond is er een karaokeavond. De entree is gratis.

Naast deze avonden is er op de zaterdag en zondag natuurlijk wat te doen in ‘De Zwabberdelle’. Zaterdagavond zijn er twee grote Nederlandstalige toppers aanwezig. Bouke (winnaar van amusementenshow ‘Waar is Elvis’ op RTL) en Django Wagner (bekend van ‘Kali’ en ‘Mooie blauwe ogen’).

Op de zaterdagavond tijdens het grote carnaval pakt carnavalsvereniging de Zwabberaars groot uit, met 2 artiesten die momenteel veel in de belangstelling staan, 2 Nederlandstallige toppers namelijk Bouke en Django Wagner.

De zaterdagavond staat er tevens een DJ achter de draaitafel die het carnavalsfeest ondersteunt. Kaarten voor de zaterdagavond zijn te koop in de voorverkoop bij Brasserie zaal Zwakenberg voor 10 euro en aan de kassa voor 12,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.