nauwelijks veldvoetbal door regenval

Op de Sallandse velden is er zondag 28 februari nauwelijks gevoetbald. De hevige regenval van de dagen ervoor zorgde voor slechte velden, en deed clubs besluiten de ballen in het ballenhok te houden. De slechte condities van het veld en de ontstane plassen zouden de situatie alleen maar erger maken, en het veld mogelijk onspeelbaar gemaakt hebben. De afgelastingen lagen dan ook voor de hand.

Zo ging de Sallandse derby Broekland – Raalte in de vijfde klasse H niet door en bleven de spelers binnen in het Horsthuis. Ook de spelers van Heeten, Heino en Lemelerveld mochten hun kicksen in de kast laten staan. Wel regelde Heino op het laatste moment een oefenwedstrijd tegen Wierden, thuis op eigen kunstgras. Door twee goals van Rik Keijzer werd Wierden door Heino overklast: 3-1. De afgelaste wedstrijden worden later dit seizoen ingehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.