muziekmarathon nieuw op koninginnedag 2010

De Oranjevereniging Raalte wil dit jaar tijdens Koninginnedag een muziekmarathon houden voor musici en vocalisten uit de gemeente Raalte. In samenwerking met musicus, muziekdocent en componist Hans Groen, die vorig jaar ook betrokken was bij de organisatie, wil de Oranjevereniging twaalf uur non-stop muziek in Raalte centrum.

Groen: “Ik liep al langer rond met het idee van een muziekmarathon in het dorp. Vierentwintig uur is niet haalbaar, want ’s nachts kun je geen optredens op de Grote Markt houden. Daarom hebben we gekozen voor een marathon die begint om ’s ochtends 10.00 uur en eindigt om ’s avonds 22.00 uur. Het laatste uur treden alle artiesten op die hebben meegedaan aan de marathon, samen met een gelegenheidsband.”

Aan de eerste Raalter Muziekmarathon is een (nog te bepalen) goed doel verbonden. Burgemeester Zoon kan ook nog een uitnodiging verwachten, hij wordt gevraagd aan het eind van de dag de totale opbrengst bekend te maken. Niet alleen bezoekers van het feestterrein kunnen geld doneren, ook van de muzikanten wordt een bijdrage gevraagd: Voor een optreden van twintig minuten moet minimaal 25 euro betaald worden.

Om een gevarieerd programma te kunnen bieden, loopt de aanmeldings- en selectieprocedure via Hans Groen. “Alle muziekstijlen zijn welkom, van pop tot klassiek en van Nederlandstalig tot jazz.” Aanmelden kan tot 1 maart via jhgroen@home.nl of 06-24250111.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.