midwintercross heeten definitief afgelast

De Midwintercross in Heeten die zondag verlopen zou worden, is definitief afgelast. Het is al de derde keer dit seizoen dat het weer spelbreker is voor deze loop. Er komt deze winter ook geen nieuwe datum meer.

“Jammer”, aldus de organisatie, “want het zou een jubileum worden. We waren dit jaar aan de veertigste editie toe.” Maar niet getreurd, de cross is voor deze winter van de agenda af, volgend jaar rond kerst en oud en nieuw komt de crossloop weer terug. “We hebben nog gezocht naar een ander parcours, maar we kwamen hoe dan ook in de problemen met een te gladde ondergrond. Door laten gaan zou gevaarlijk zijn voor de deelnemers.”

Voor het Sallands Cross Circuit resteert nu nog een loop, dat is de crossloop van Broekland, die ook al eerder gelopen had moeten worden. Die is komende zondag.

Maandagavond vergadert de organisatie, wat te doen met het overall klassement van het Sallands Cross Circuit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.