midlijf verbinding theater en moderne kunst

Theatergroep de Maandagskinderen brengt vrijdag 5 maart de theatervoorstelling ‘Midlijf’ in het Havenkwartier, waarin ze nieuwe verbindingen maken tussen theater en beeldende kunst. De voorstelling is een must voor de liefhebbers van theater en eigentijdse kunst.

De voorstelling gaat over teambuildingsweken op Terschelling en volkorenkoeken met rozijnen, over kaal, dik en grijs worden, over bruisballen, flubbertjes, huidactieve sandel-vrucht-ingrediënten en kleine, piepkleine rode adertjes. Het is een expositie van 9 personages die worstelen in hun leefomgevingen, met zichzelf en met hun lijf.

‘Midlijf’ wordt gespeeld in het Davo-gebouw in het Havenkwartier in Deventer (Noordzeestraat). Vrijdag 5 maart begint de voorstelling om 20.00 uur, zaterdag 6 maart om 15.00 en 20.00 uur en zondag 29 juni om 15.00 en 20.00 uur. Reserveren kan via staging2.maandagskinderen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.