melissa kempers twee keer overijssels kampioen

Melissa Kempers heeft een bijzondere prestatie geleverd bij de Overijsselse Kampioenschappen ponyrijden. Vorige week zaterdag werd ze namelijk kampioen bij de dressuur, afgelopen zaterdag in Rijssen haalde ze de tweede titel binnen: Die bij het springen.De twaalfjarige Kempers uit Raalte werd dus zowel kampioen bij de dressuur als bij het springen. Ze mag zich dus met recht dubbel Overijssels Kampioen noemen.

Samen met haar pony Ginger liet ze de rest van het deelnemersveld het kijken na. Afgelopen zaterdag haalde ze eerst de kampoenstitel dressuur C in de klasse L1 binnen. Daarna presteerde de Heemruiter het ook nog om de titel in de C Klasse B springen op te eisen.

Het zusje van Melissa, Janine, had minder geluk op de Overijsselse Kampioenschappen. In de eerste omloop gooide een springfout roet in het eten. Een filmpje van barrage van Melissa Kempers vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.