margriet eshuijs viert jubileum ook in hoftheater

Margriet Eshuijs viert haar 35 jarig jubileum uitbundig met een reeks van 60 concerten, in deze reeks doet ze ook Raalte aan. Op vrijdag 19 februari staat ze namelijk op de planken van het Hoftheater.

Samen met pianist Co Vergouwen, bassist David de Marez Oyens en speciale gast singer/songwriter Maarten Peters. Laatstgenoemde schreef meerdere nummers voor Eshuijs. De reeks concerten brengen ook iets nieuws voor Eshuijs zelf mee; ze stond nooit eerder met Nederlandstalige nummers in het theater.

Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 18 euro per stuk. Deze zijn bij het Hoftheater te reserveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.