Home / archiefcentraal / los lobos grote publiekstrekker op ribs en blues

los lobos grote publiekstrekker op ribs en blues

De eerste namen van artiesten op het Ribs & Blues festival waren reeds bekend. Afgelopen week is de volgende bekend gemaakt. En dat is een band van formaat. Los Lobos speelt op het muziekfestival tijdens pinksteren. De Tex-Mex rockband uit Los Angeles tourt in mei kort door Nederland. In het programma van de wereldtoppers zat nog een gaatje, waardoor ze het Pinksterfestival aan kunnen doen.

Naast Los Lobos zijn ook Philip Sayce, The Brew en Jesse Dee, DeWolff, Brainbox en Ruben Hoeke vastgelegd. Eerder werd al bekend dat Walter Trout, Matt Scofield, Jan Akkerman en King Mo op het programma staan op 23 en 24 mei.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.