los lobos grote publiekstrekker op ribs en blues

De eerste namen van artiesten op het Ribs & Blues festival waren reeds bekend. Afgelopen week is de volgende bekend gemaakt. En dat is een band van formaat. Los Lobos speelt op het muziekfestival tijdens pinksteren. De Tex-Mex rockband uit Los Angeles tourt in mei kort door Nederland. In het programma van de wereldtoppers zat nog een gaatje, waardoor ze het Pinksterfestival aan kunnen doen.

Naast Los Lobos zijn ook Philip Sayce, The Brew en Jesse Dee, DeWolff, Brainbox en Ruben Hoeke vastgelegd. Eerder werd al bekend dat Walter Trout, Matt Scofield, Jan Akkerman en King Mo op het programma staan op 23 en 24 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.