liefveld sluit succesvolle jubileumactie af

Paul Liefveld van Liefveld Company Support heeft veel positieve reacties op zijn ludieke actie mogen ontvangen. Zijn Vespa was een ware attractie in het centrum van Raalte. Hoewel klanten af en toe best een beetje vreemd opkeken van het voertuig waarmee hun bestelling bezorgd werd, heeft Liefveld zelf niet één twijfelachtige reactie mogen ontvangen.

Uiteindelijke winnares van de actie is Linda Sluijmer van de firma Roelofsen geworden. “Ook de komende 12 1/2 jaar ga ik me alle vertrouwen tegemoet,” aldus een tevreden Liefveld, die zichzelf tot lid van de Mocca d‘Or. Vending Groep mag rekenen.

In het bijzonder noemt Liefveld de dames van de Parabool, die volgens hem toch absoluut de originaliteitsprijs hebben gewonnen met hun bijzondere foto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.