leescafe raalte van start in de boekenweek

Tijdens de Boekenweek 2010 start het Leescafé, een nieuwe vereniging in Raalte. Op donderdagavond 11 maart is er een feestelijk programma tijdens het Leescafé met schrijver Vincent Overeem. Als je van diepgang, een fijne discussie, een interessant betoog of een gezellig avondje uit houdt, kom en luister of praat mee.

Naast een literair gedeelte is er ook muziek door Henk Boogaard, de troubadour uit Apeldoorn. Zijn liederen hebben een humoristische ondertoon en zullen de sfeer beslist positief beïnvloeden. Verder wordt de winnaar bekend gemaakt van de logo-ontwerpwedstrijd. Dit logo zal Leescafé in het vervolg gebruiken op hun posters, flyers en website.

Vincent Overeem is de auteur van Misfittijl. Overeem hanteert daarin een bijna pratende manier van schrijven die niettemin zeer precies is. Op laconieke wijze en zonder grote kunstgrepen wordt een zeer ingrijpend verhaal verteld. Het verhaal van twee broers, waarvan de jongste de misfit is.

Het feestelijke programma begint om 19.30 uur en zal duren tot ongeveer 22.00 uur in het Kulturhus te Raalte. Voor leden van het Leescafé -waarvan de jaarcontributie 17,50 euro bedraagt- is dit evenement uiteraard gratis. Losse kaarten zijn ook te verkrijgen voor 7,50 euro. Partners van leden kunnen meekomen, kaarten hiervoor kosten 5 euro.

Mensen die lid willen worden, kunnen informatie krijgen via de Bibliotheek Raalte aan de balie of op staging2.bibliotheekraalte.nl. Ook kun je bellen met G. Westinga via 0572-363639, of per mail lid worden: evandompselaar@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.