kloof tussen arm en rijk dieper in toekomst

De scheidslijn tussen arm en rijk blijft langs ongeveer dezelfde lijn lopen als vroeger. Noord-Oost Overijssel zal ook in de toekomst minder bedeeld zijn dan het Zuid-Westelijk deel van onze provincie.

Naar verwachting zullen banken en winkels uit de kleinere kernen blijven verdwijnen en verplaatsen deze zich naar de grotere dorpskernen. Voorzieningen als internet zullen het gemis van deze vertrekkende instanties wel verkleinen. Het Trendbureau verwacht dat landbouw in de toekomst minder belangrijk wordt. Met heel veel zekerheid kan dat echter niet vastgesteld worden, er lopen op dit moment teveel discussies in de landbouw om een duidelijke trend vast te stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.