Home / archiefcentraal / kleurrijke kinderoptocht in raalte

kleurrijke kinderoptocht in raalte

De kinderoptocht in Raalte trok veel deelnemers en een hele hoop publiek. Nadien barste het befaamde kindercarnaval los in de feesttent op de Domineeskamp. Tijdens carnaval is het ruim baan voor de kinderen. Tijdens het feest nadien nemen ouderen ook al flink deel aan het feest.

Genoeg gezegd. Tijd voor de foto’s, die zijn van Melle Meijer en ze vertellen het verhaal van de optocht. Misschien dat er per ongeluk een fotootje van de Heinose carnaval in de reportage verzeild is geraakt, maar dat komt omdat wij ook carnaval vieren.

Lees ook

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.