kledingwinkel zie zoo is een onverwacht blijvertje

Sinds december zit er in het pand aan de Herenstraat 34 in Raalte een modezaak. Wat begon als een tijdelijke opruimingswinkel, wordt nu toch een vaste waarde in het Raalter centrum. Uitbater Erik Assen heeft het prima naar zijn zin in Raalte: “Er was in het begin sprake van een tijdelijke huur. We zouden maar acht weken blijven, maar door de fijne samenwerking met de eigenaar van het pand hebben we dat omgezet naar een huurcontract voor onbepaalde tijd.”

De winkel, die eigenlijk helemaal geen naam had, had ineens een naam nodig. Zie Zoo is het geworden. Wat de klant kan verwachten? “Een echte gezinswinkel,” vervolgt Assen. “Met name kleding uit het middensegment, maar doorgaans wel de wat bekendere merken. Het wordt in ieder geval vlot, trendy en hip.”

Met een echte gezinswinkel doelt Erik Assen op zijn doelgroep. “Kinderen moeten kunnen spelen en moeder moet ondertussen haar hele gezin in een nieuwe outfit kunnen steken. Echt voor iedereen wat. We verkopen dames-, heren- en kindermode.”

De winkel is inmiddels in verbouwing. “We zijn ondertussen gewoon open hoor,” zegt Assen uitnodigend. “De officiële opening is op 11 maart. Tot die tijd zijn we doorlopend open.”

Assen heeft al meer ervaring met het runnen van een kledingzaak. In Zwolle heeft hij ook twee winkels. Hanning Mode aan de Diezerkade en Brothers in Fashion in het centrum. Toch wil hij de opening van deze zaak ook bijzonder vieren. “De klanten mogen wel een speciale actie verwachten ja. Raalte gaat het helemaal horen en zien!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.