klanten zeer tevreden over carinova

Klanten die verpleging of verzorging ontvangen van Carinova beoordeelden in een onafhankelijk uitgevoerd onderzoek Carinova met een 8.7. Landelijke gezien behoort de score van Carinova tot de hoogste tevredenheidcategorie.

Cliënten blijven in hoge mate tevreden met de verzorging en verpleging die vanuit Carinova geleverd wordt. Dat blijkt opnieuw uit een onafhankelijk, wetenschappelijk verantwoord, onderzoek dat eind 2009 is uitgevoerd door onderzoek- en adviesbureau Facit. Dit onderzoek wordt elke twee jaar gehouden. Doel is om de kwaliteit van zorg vanuit cliëntenwaardering te meten. Facit selecteerde bij Carinova ruim 3100 cliënten voor het onderzoek. Uit deze groep zijn 220 cliënten gevraagd om een enquête met 97 vragen in te vullen.

Via het onderzoek hebben cliënten ook onderwerpen aangegeven waar zij veel waarde aan hechten. Bijvoorbeeld regelmatig in samenspraak met cliënt overleggen hoe de zorgverlening verloopt of meer informatie krijgen over dagbesteding, sociale activiteiten en contacten. Ook vinden clienten het belangrijk om te weten wie de vaste contactpersoon is bij Carinova. Op staging2.kiesbeter.nl vind je de resultaten. Op deze manier wil de overheid bevorderen dat cliënten en financiers inzicht kunnen krijgen in de waardering van de organisatie door cliënten. Op grond daarvan kunnen zij dan een keuze maken bij welke organisatie de cliënt en de financier zorg wil afnemen/inkopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.