kbs de bolster bijna klaar voor kinderoptocht

Onder het motto ‘De Bolster gaat voor Goud’ gaan 100 leerlingen van KBS De Bolster onder leiding van Prins Thomas de Eerste, leerling van De Bolster, zaterdag 13 februari deelnemen aan de Grote Sallandse Kinderoptocht welke om 14.00 uur van start zal gaan vanaf de Grote Markt in Raalte.

Het gekozen motto is dit jaar tweeledig, aan de ene kant probeert de school voor de derde maal de eerste prijs in de wacht te slepen en daarmee de felbegeerde wisseltrofee veilig te stellen. Aan de andere kant slaat het motto op de Olympische Winterspelen in Vancouver, die gaan immers ook dit weekend van start.

Al wekenlang staat De Bolster in het teken van Carnaval. Tijdens de reguliere handenarbeid lessen werd er door alle leerlingen koortsachtig gewerkt rondom het thema Olympische Winterspelen. Zo werden er ijshockeysticks gemaakt, complete bobsleeën in elkaar gezet en was er veel aandacht voor de kleding van de leerlingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.