kaarten aspergediner ronde tafel verkrijgbaar

De Ronde Tafel Zuid Salland organiseert ook dit jaar het inmiddels traditionele Aspergediner. Het evenement wordt gehouden op zaterdagavond 24 april bij Havezathe den Alerdinck in Laag Zuthem.

In stijl met vrienden of relaties krijgen de gasten een stijlvolle avond culinair genieten en muziek aangeboden. De opbrengst komt ten goede aan een nog bekend te maken goed doel. Kaarten à 125 euro per persoon (all-in) zijn reeds verkrijgbaar. Je kunt een e-mail met je contactgegevens en het gewenste aantal kaarten sturen naar asperges@rt151.nl. Aanmelden bij één van de leden van de Ronde Tafel kan natuurlijk ook.

De Ronde Tafel is een service-, netwerk- en gezelligheidsclub voor mensen onder de 40 jaar. Het Ronde Tafel Aspergediner wordt mede mogelijk gemaakt door Restaurant de Bagatelle en Hotel Restaurant De Zwaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.