jubileum zwembad heetennieuwe naam gezocht

Het buitenbad op het sportcomplex van SV Heeten bestaat dit jaar 40 jaar. Dat wil het bestuur van Stichting Zwembad Heeten niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zo is er een prijsvraag uitgeschreven om een nieuwe naam voor het bad te verzinnen.

In de afgelopen jaren heeft het bad het nodige onderhoud gehad. Een grote opknapbeurt, het verhogen van de rand van het diepe bad en de realisatie van een grote glijbaan. Dit jaar zoekt het bad een eigen naam en een nieuw logo.

Omdat het zwembad een gemeenschappelijk bezit is, wil het bestuur van de Stichting graag dat de Heetenaar meedenkt. Het bestuur heeft hierop een prijsvraag uitgeschreven. Tot 22 maart kunnen deelnemers hun inzendingen inleveren bij René Schoorlemmer, Nieenhof 26. Mailen mag ook: info@zwembadheeten.nl.

De winnaar en de nieuwe naam wordt op 15 mei (tijdens de opening van het zwemseizoen) bekend gemaakt. De winnaar krijgt een LCD-TV met ingebouwde DVD-speler.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.