jsc prestatieloop broekland op 21 februari

De organisatie van de JSC Prestatieloop in Broekland heeft een nieuwe datum geprikt voor haar winterse crossloop. Omdat het evenement op 10 januari moest worden afgelast in verband met vorst en sneeuw vindt de loop nu plaats op zondag 21 februari.

Het parcours is op onverharde wegen en gaat over de bospaden van natuurgebied het Neppelenbroek. Alleen de kortste afstand wordt op het sportpark Broekland gelopen. Deze loop maakt deel uit van het Salland Cross Circuit, bestaande uit een negental crosslopen in de maanden december, januari en februari. Omdat Broekland nu de laatste in de rij is, zal de finale van het Salland Cross Circuit nu plaatsvinden in Broekland. Hierdoor zal het extra spannend worden.

Dit jaar werkt men voor het eerst met voorinschrijving. Dit kan voor alle vier afstanden op staging2.inschrijven.nl tot zaterdag 20 februari 24.00 uur. Daarnaast kan men zich zondagmorgen na 10.00 uur inschrijven bij het Horsthuis, op het sportpark in Broekland.

De start van de 1200 meter en de 3400 meter is om 10.45 uur, de 5400 meter start om 11.20 uur en de 1.000 meter om 11.30 uur. Voor iedere deelnemer staat na afloop van zijn of haar loop een beker warme chocolademelk klaar. Bovendien is er een herinneringsmedaille.

Zij die geen belangstelling hebben voor een medaille kunnen voor een gereduceerde prijs deelnemen. De jeugd tot en met 15 jaar betaalt met herinnering 2 euro en zonder herinnering 1 euro. Vanaf 16 jaar betaal je met herinnering 3.50 euro en zonder herinnering 2 euro.

In ’t Horsthuis staat de deelnemers voldoende kleed- en douchegelegenheid ter beschikking. Deelname aan de JSC Prestatieloop is op eigen risico. Voor meer informatie over de JSC Prestatieloop kun je contact opnemen met Rob Hutten via 0570-531559.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.