Home / archiefcentraal / joke hermsen geeft lezing stil de tijd in kulturhus

joke hermsen geeft lezing stil de tijd in kulturhus

“Van wie is de tijd? Is de tijd nog wel aan ons? Onophoudelijk zit de tijd ons op de hielen.” Dat zijn thema’s en vragen die centraal staan in de lezing ‘Stil de tijd’ van Joke Hermsen. Hermsen geeft deze lezing vrijdag 19 februari in de bibliotheek in het Kulturhus van Raalte.

De lezing begint om 19.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Meer informatie vind je op de website van Joke Hermsen: www.jokehermsen.nl. Entree kost 5 euro voor leden, niet-leden betalen anderhalve euro meer. Opgeven kan aan de balie van het Kulturhus of via g.westinga@bibliotheekraalte.nl.

Lees ook

‘Raalte op de kaart’ goed voor ruim 5.100 euro voor Leergeld Salland

RAALTE – Geld dat heel erg nuttig is, zo reageerde coördinator Carola Beumer van Leergeld …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.