johannes de heer dienst in de plaskerk

Na de goed verlopen Johannes de Heer-dienst in 2009, krijgt de avond dit jaar een vervolg. Op 28 februari houdt de Orgelcommissie van de Plaskerk opnieuw een zangdienst.

Thema van de avond is ‘Ik wandel in het licht,’ dat is tegelijkertijd het eerste nummer dat deze avond gezongen wordt. Organisator en tevens organist van de avond Klaas Bos, wordt deze avond ondersteund door Saskia van Lenthe en Jolinde Euren. “Het gaat er voornamelijk om dat we veel met elkaar zingen. Erg veel mensen houden van de liederen van Johannes de Heer”, vertelt Klaas Bos enthousiast. “Daarom worden er op 28 februari maar liefst 32 liederen uit de populaire Johannes de Heer-bundel gezongen.”

De avond is gratis toegankelijk en begint om 19.30 uur. Wel wordt er een vrijwillige en vrijblijvende bijdrage gevraagd voor het orgelfonds. Dit gebeurt middels een collecte die tijdens de samenzang gehouden wordt.