jaarlijkse ledenvergadering atc wijhe

Tennisvereniging ATC Wijhe houdt op dinsdag 2 maart 2010 haar jaarlijkse ledenvergadering. De vergadering wordt gehouden in de kantine van de tennisvereniging aan de Tuterië en begint om 20.00 uur.

Na de Notulen van de vorige vergadering wordt de Besluitenlijst vastgesteld. De secretaris heeft alle belangrijkste zaken ten aanzien van het ledenaantal en de activiteiten van de diverse commissies over het afgelopen jaar weergegeven in een jaarverslag. De penningmeester zal een toelichting geven op de financiële verslagen en de resultaten van het afgelopen boekjaar 2009. Verder worden de contributie en de begroting voor 2010 vastgesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.