ijsbanen salland gaan bijna allemaal open

Langzaam aan druppelen de mailtjes en telefoontjes binnen hier op de redactie: Eén voor één melden de ijsbanen zich om te vertellen dat ze vandaag open gaan. Gisteravond meldde Raalte zich, waarna Wijhe en Diepenveen ook een berichtje stuurden. Tot slot kwam net het verlossende mailtje uit Heeten ook binnen. “De baan is hedenmorgen verlost van een klein laagje sneeuw en ligt er mooi bij zodat Heeten kan schaatsen,” aldus Willy Tepperik van IJsbaan de Pas in Heeten.

Lemelerveld en Heino openden gisteren hun ijsbanen al, dus de conclusie is simpel: Salland bindt massaal de ijzers onder!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.